روغن جوجوبا

بزرگنمایی
دسته: نکات زیبایی و آرایشی تاریخ نگارش: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۶
5
تعداد رای‌دهندگان: 2006

روغن جوجوبا، روغنی است که در بسیاری از ماسک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. آیا با خواص و کاربردهای این روغن گیاهی آشنا هستید؟

روغن جوجوبا

استفاده از روغن‌های گیاهی ر بسیاری از ماسک‌ههای زیبایی پوست بسیار رایج است. این روغن‌ها علاوه‌بر طبیعی بودن دارای مزایای بسیار برای پوست بوده و می‌توانند بسیار از مشکلات پوستی را درمان کنند. روغن جوجوبا یکی از این روغن‌های طبیعی و بسیار پرکاربرد است که در ادامه به برخی از خواص ان اششاره خواهیم کردو. با زیبامون دات کام همراه باشید.

 

معرفی روغن جوجوبا و کاربردهای آن

 

گیاه جوجوبا، درختچه‌ای است که در مناطق نیمه‌خشک آمریکای جنوبی رشد می‌نمایید. بومیان آمریکا از روغن دانه‌ی این گیاه، برای درمان ترمیم زخم‌های خود استفاده می‌کنند.

این روغن گیاهی ترکیبی از مقدار عمده‌ای اسیدهای چرب غیر اشباع و مقدار کمی اسید چرب اشباع است.

ویتامین E یکی از ترکیبات این روغن است، که یک آنتی اکسیدان طبیعی با خاصیت ضد چین وچروک، برای پوست می‌باشد.

 

روغن جوجوبا و کاربردهای ان

 

همچنین باعث حفظ رطوبت و حالت پذیری بهتر مو می‌شود. این روغن پوست و مو را در برابر بیماری‌های پوستی، مانند شوره و اگزما محافظت و مشکلات پوست خشک سر را برطرف نموده و در ضخامت مو تاثیر می‌گذارد.

روغن این گیاه، به موهای کدر و آسیب دیده، سلامت و درخشندگی هدیه می‌کند. از ریزش مو جلوگیری کرده و به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کند. یکی دیگر از خواص این روغن طبیعی، جلوگیری از چرب شدن بیش از حد مو است.

به طور کلی، از خواص این روغن طبیعی می‌توان به مرطوب و هیدارته کردن پوست، تسکین‌دهند پوست، یک پاک کننده عالی برای آرایش، درمان جوش و آکنه و متعادل ساختن PH پوست اشاره کرد.

 

مراقبت از پوست - مواد طبیعی برای زیبایی پوست

پاک کردن آرایش صورت با روغن جوجوبا

روغن های ضروری و فواید آنها برای زیبایی

جلوگیری از چین و چروک صورت با مواد غذایی

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
نظر خود را ثبت کنید