تالار عروسی یکی از مهمترین فاکتورهای مربوط به برگزاری مراسم ازدواج عروس و داماد است که خب شاید دلیل این مسئله، آن است که پایه و بیس این جشن به یاد ماندنی، همین تالار عروسی است که اگر در انتخاب آن به نکات مهم و ضروری اهمیت ندهید، حتما دچار اشتباهاتی ناخواسته خواهید شد که بعدا شاید مشکل آفرین هم شود، هم از لحاظ هزینه تالار عروسی و هم میزان رضایتمندی از آن که میتواند باعث شیرینتر شدن خاطرات این جشن برای عروس و داماد شود.
عکس کیک عروسی - جدیدترین مدل های ژئود 2017
عروس و داماد در موقع انتخاب تالار عروسی باید به چه نکاتی اهمیت دهند؟
1. مکان تالار عروسی
مکان تالار عروسی و دسترسی به آدرس و نشانی آن، هم برای عروس و داماد خیلی مهم است و هم برای مهمانان، پس در انتخاب تالار عروسی فقط به خودتان و آسانی دسترسی به آن فکر نکنید، شما باید اکثر مهمانان خود را هم در نظر بگیرید تا شرکت در مراسم ازدواج شما برایشان بدون و مشکل و دردسر باشد.
2. ترافیک را در نظر داشته باشید
در شهرهای بزرگی که میزان ترافیک در خیابانهای آن زیاد و طولانی است، باید فکر این مسئله هم باشید. اگر موقعیت تالار عروسی در نقطه پرترافیکی باشد، احتمالا هم عروس و داماد و هم مهمانان خیلی دیر به جشن عروسی خواهند رسید.
3. اول تکلیف نوع جشن ازدواج را مشخص کنید!
قبل از اینکه به دنبال یک تالار عروسی باشید، بهتر است شما که عروس و داماد این جشن مهم است، به مشورت یکدیگر، نوع مراسمی که دوست دارید را مشخص کنید. این کار تکلیف شما را با تالار عروسی و هزینههای آن مشخص میکند. در انتخاب نوع جشن عروسی به نکات زیر توجه کنید و مشخص کنید که:
1. یک جشن ساده و بی تکلف میخواهید یا مجلل و باشکوه؟
2. تعداد مهمانها چقدر باشد؟
3. جشن مدرن میخواهید یا کلاسیک و سنتی؟
4. ساعت جشن در اوقات روز باشد یا شب؟
5. عروسی در فضای باز و باغ باشد یا داخل فضای بسته و تالار عروسی ؟
4. تعداد مهمانها را دقیق در نظر بگیرید!
یک توصیه به عروس و داماد و خانوادههایشان: باید مهمانان خود و تعداد آنها را کاملا آنالیز کنید. اگر میخواهید که جشن عروسی شما با هزینه کمی برگزار شود، اصلا در رودربایستی نمانید و مهمانانی که فکر میکنید نسبت دورتری با شما دارند را حذف کنید. ضمن اینکه دقیقا باید مشخص کنید که مهمانها حتما میتوانند در جشن شما حضور پیدا کنند یا نه؟ وگرنه به دلیل نیامدن آنها، فقط هزینه اضافی تدارک و پذیرایی برایتان باقی خواهد ماند که برای عروس و داماد که در ابتدای زندگی خود هستند، اصلا جالب نیست که با هزینههای اضافی روبرو شوند.
بهتر است در روزهای کم باقیمانده تا عروسی، دوباره این تعداد را بررسی کنید و اگر تغییری در تعداد مهمانها دارید، طبق مقررات باید اطلاعات آن را تا 72 ساعت قبل از روز عروسی در اختیار پرسنل تالار عروسی قرار دهید. همچنین نکته بسیار مهم این است که همیشه مهمانان ناخوانده هم در تالار عروسی شما را غافلگیر خواهند کرد که باید فکر آنها هم باشید، به خصوص اگر مراسم بزرگ با تعداد مهمانان زیاد دارید، باید این نکته را هم مورد توجه قرار دهید.
5. آب و هوا را در نظر بگیرید.
عروس و داماد باید با توجه به فصلی که قرار است در آن جشن عروسی بگیرند، نوع تالار عروسی را تعیین کنند. مثلا جشن گرفتن در یک باغ اگر در روزهای گرم تابستان یا روزهای سرد زمستان باشد، هیچ جذابیتی ندارد. بهتر است هوا ملایم و دلپذیر باشد، مانند روزهای بهاری.
ضمن اینکه در انتخاب نوع تالار عروسی در روزهای بهاری، باید فکر شرایط ناپایدار جوی هم باشید!
6. مقررات تالار عروسی هم خیلی مهم است.
این جمله چه معنایی دارد؟ بهتر است در موقع بررسی شرایط و مهمانان خود، نوع جشن گرفتن و ازدواجهای عروس و داماد های پیش از خود را هم در نظر بگیرید و اول مشخص کنید که شما معمولا اهل چگونه مراسمی هستید. به عنوان مثال گاهی ممکن است مدیر یک تالار عروسی مقررات سیگار کشیدن بسیار سختگیرانه را اجرا کند که در این صورت اگر مهمانان شما بیشتر سیگاری باشند، قطعا باعث ناراحتی آنها خواهد شد.
همچنین رقصهای گروهی، طول ساعت مراسم، نوع موسیقی و صدای آن و... هم از فاکتورهای مهم است که باید با مدیر تالار عروسی چک کنید.
7. پارکینگ
احتمالا بیشتر مهمانان با ماشین شخصی به تالار عروسی میآیند، پس اطمینان حاصل کنید که از نظر پارکینگ و محل مشخص برای پارک خودروها مشکلی وجود نداشته باشد. البته معمولا یک تالار عروسی این خدمات ابتدایی را دارد، اما گاهی ممکن است به دلیل تعمیرات یا دلایل دیگر، مجبور باشند محل پارک خودروها را تغییر دهند که شما باید کاملا بررسی کنید که مهمانان راحت باشند.
8. غذا و نوشیدنیها
این مورد هم از مهمترین فاکتورهای دخیل در انتخاب یک تالار عروسی خوب و عالی است. شما هر چقدر هم یک برای لوکس بودن مراسم و تالار عروسی هزینه کنید و زحمت بکشید، در پایان این کیفیت غذا و نوشیدنیها و انواع پذیرایی است که مشخص کننده کیفیت و استاندارد مراسم ازدواج عروس و داماد شماست، پس باید قابل قبول باشد تا در نظر مهمانان هم مراسم عروسی شما لوکس و شیک و راضی کننده باشد. ضمن اینکه به هر حال شما برای غذا و پذیرایی هزینه زیادی را متقبل شدهاید، پس باید کیفیت آن مطلوب باشد.
و اما هزینه که مهمترین نکته برای تمام عروس و داماد هاست. معمولا هر تالار عروسی که با آن گفتگو داشته باشید، تمام هزینههای خدمات تالار عروسی را با شما حساب میکنند. اگر پرداخت چنین هزینههایی برایتان امکان پذیر نیست، با یک تالار عروسی که خدمات اضافی و غیر ضروری را به درخواست شما حذف میکند، گفتگو کنید.
از خود پرسنل و مدیر تالار عروسی بخواهید که شما را در انتخاب یک منوی باکیفیت و در عین حال با هزینه مناسب، به شما مشاوره دهند، زیرا بهترین مشاور شما خود آنها خواهند بود که برگزار کننده مراسم عروسی هستند.
تزئینات میز عقد و عروسی - جدیدترین مدل های تابستان 96
9. تهویه و هوای مطبوع
این موضوع هم خیلی مهم است، پس آن را دست کم نگیرید. ممکن است یک تالار عروسی که خیلی هم لوکس و گران قیمت است، تهویه مناسبی نداشته باشد و خود عروس و داماد و مهمانان دچار مشکل تنفس و با کمبود اکسیژن مواجه شوند. همچنین اگر مهمانان سیگار بکشند، این موضوع وخیمتر و جدیتر خواهد بود.
10. مکان عکسبرداری، رقص و...
یک تالار عروسی باید فضای کافی و شیک برای رقصیدن، عکسبرداری و میز شام عروس و داماد و... را داشته باشد و این فضا را باید خود عروس و داماد با توجه به سلایقشان و مهمانانی که دارند، چک کنند.
نکات پایانی برای انتخاب تالار عروسی و توصیههایی به عروس و داماد ها
1. اگر شما یک عروس و داماد بسیار پرمشغله هستید که سرتان خیلی شلوغ است و در عین حال تمایل دارید که مراسم، تالار عروسی و هر چیزی که مربوط به روز جشن است به بهترین نحو برگزار شود و همه چیز لوکش، شیک و با برنامه ریزی کامل و حرفهای باشد، بهتر است که از تیمهای تشریفات عروسی که در این کار بسیار ماهر هستند، کمک بگیرید. البته باید در انتخاب همین گروه های تشریفات هم دقت لازم را به کار ببرید و به هر گروه و تیمی اعتماد نکنید زیرا میزان نارضایتی عروس و داماد ها از این افراد بسیار بالاست و باید حواستان را خیلی جمع کنید تا یک تالار عروسی خیلی خوب و خدمات راضی کننده در اختیار بگیرید.
2. اگر تدارک برخی خدمات روز عروسی از عهده خودتان یا اطرافیانتان برمیآید، بهتر است برای کمتر شدن هزینه، با تالار عروسی هماهنگ کنید.
3. برنامه پرداخت هزینههای تالار عروسی را کاملا در نظر بگیرید تا از این نظر برایتان مشکلی پیش نیاید. بعضی از مدیران تالار عروسی ، هزینهها را یکجا و قبل از روز عروسی درخواست میکنند که باید مطمئن شوید برایتان امکان پذیر است.
4. قبل از انتخاب تاریخ جشن عروسی، هر کدام از شما عروس و داماد باید آن را با اطرافیان خود، دوستان و بستگانتان چک کنید تا با مراسم ازدواج کس دیگری در فامیل تداخل نداشته باشد و مطمئن شوید که کسانی را که دوست دارید در جشن و تالار عروسی شما حضور پیدا کنند، حتما میتوانند باشند.البته ممکن است برنامههای دیگری مانند مسافرت، قرارهای کاری مهم و یا حتی بیماری هم پیش بیاید که بهتر است از این نطر هم تا جایی که میتوانید مطمئن شوید.