تناسب اندام و بهبود روحیه با رژیم غذایی دوپامین

دسته: تناسب اندام تاریخ نگارش: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵
5
تعداد رای‌دهندگان: 3183

دوپامین نوعی هورمون شادی آور در بدن است که با رعایت رژیم غذایی مربوط به آن، می‌توان علاوه بر بهبود روحیه به تناسب اندام رسید.

تناسب اندام و بهبود روحیه با رژیم غذایی دوپامین

امروزه رژیم غذایی دوپامین بسیار بر سر زبان‌ها افتاده است. به طور کلی این رژیم با تغییر سبک زندگی موجب کاهش وزن و تناسب اندام همراه با شادی و نشاط می‌شود. 

تناسب اندام - ورزش های مناسب کاهش وزن

 

رژیم غذایی دوپامین چیست؟

همانطور که گفته شد رژیم غذایی دوپامین به طور همزمان، موجب بهبود روحیه فرد و همینطور کاهش وزن و تناسب اندام وی خواهد شد. دوپامین نوعی هورمون شادی آور است که با افزایش آن میزان نشاط و شادی افراد افزایش می‌یابد.

رژیم غذایی دوپامین نسخه‌های گوناگونی دارد، اما تمامی نسخه‌های آن بر پایه غذاهایی است که علاوه بر کاهش وزن و تناسب اندام، موجب بهبود روحیه افراد می‌شود.

 

چه مواد غذایی در رژیم غذایی دوپامین هستند؟

 

رژیم غذایی دوپامین

 

گوشت‌های غیر فراوری شده مانند گوشت گوساله، مرغ و بوقلمون

تخم مرغ

لبنیات مانند شیر، ماست و پنیر

ماهی‌هایی سرشار از امگا3 مانند ماهی ماکرل و سالمون

شکلات تلخ

آجیل‌ها مانند گردو و بادام

میوه‌ها و سبزیجات، به طور ویژه موز

در تمامی نسخه‌های رژیم غذایی دوپامین که برای کاهش وزن ، تناسب اندام و بهبود روحیه مفیدند، به پرهیز از کافئین، قند، شکر و الکل تاکید شده و در برخی از نسخه‌های رژیم غذایی دوپامین ، توصیه شده که مصرف کربوهیدرات‌های پرنشاسته را نیز برای کاهش وزن و تناسب اندام ، از رژیم غذایی خود حذف کنید.

 

آیا رژیم غذایی دوپامین پایه علمی دارد؟

دوپامین یک فرارسان عصبی است و موجب انتقال پیام‌ها و محرک‌ها در اعصاب می‌شود. از آنجایی که این ماده به طور مستقیم روی لذت و پاداش در مغز تاثیر می‌گذارد، موجب تغییر روحیه افراد می‌شود. فعال سازی این ماده به دلایل گوناگونی انجام می‌گیرد که یکی از آنها دسترسی ناگهانی به غذا است. هورمون های شادی آور را بشناسید

بر اساس فرضیه‌ها کسانی که دچار افزایش وزن هستند، ممکن است که مسیر حرکت این ماده در بدنشان دچار نقص شده باشد و به همین دلیل وقتی غذاهای پر چرب و شیرین مصرف می‌کنند، این بخش به درستی کار نمی‌کند و به دنبال آن، کند بودن واکنش، موجب افزایش میل و جستجوی لذت و در نهایت پرخوری می‌شود.

جدا از تمام این فرضیه‌ها همه می‌دانیم که غذا خوردن موجب افزایش دوپامین می‌شود، به ویژه اگر غذای چرب و شیرین مصرف شود. هر دوی این غذاها در طولانی مدت موجب افزایش اشتها و در نتیجه پرخوری و افزایش وزن خواهند شد.

 

چگونه بدون مصرف چربی و قند، دوپامین را افزایش دهیم؟

 

شیرینی های چاق کننده در ظرف

 

غذاهای شامل پروتئین، از آمینو اسیدها ساخته شده‌اند که اسیدهای آمینه ارکان اصلی برای افزایش تولید این ماده هستند، بدون آنکه موجب افزایش اشتها شوند و همواره تناسب اندام شما را حفظ خواهند کرد.

خوردن صبحانه‌ای که شامل گوشت خالص، لبنیات و تخم مرغ باشد، موجب کاهش گرسنگی و تناسب اندام و همینطور افزایش ترشح دوپامین می‌شود.

 

نکات اساسی در رژیم غذایی دوپامین برای کاهش وزن و تناسب اندام

- در صبح غذاهای حاوی سالمون دودی، تخم مرغ، ماهی ماکرل و یا ماست و آجیل، دانه‌های خوراکی و میوه میل کنید.

- در ساعت معین و به طور منظم غذای خود را میل کنید، این کار از چرخش ناگهانی هورمون‌ها جلوگیری کرده و اشتهای شما را برای کاهش وزن و تناسب اندام ، تنظیم می‌کند. همینطور اشتهای کاذب در بعد از ظهر را نیز از بین می‌برد.

- از اسیدهای چرب مفید مانند اسیدهای غیر اشباع در زیتون، کنجد و تخمه آفتابگردان و روغن‌های موجود در آووکادو، دانه کتان و گردو مصرف کنید. سعی کنید ماهی‌های چرب مانند شاه ماهی، قزل آلا و ماهی تن را در رژیم غذایی خود جای دهید.

- در هنگام ناهار و شام از مواد غذایی مانند عدس، ماهی، گوشت لخم و مرغ استفاده کنید.

- در آخر هم تا حد امکان از غذاهای فراوری شده، پرنمک و شور و یا خیلی شیرین پرهیز کنید.

 

کاهش وزن - روش های سریع و مطمین برای تناسب اندام

تناسب اندام - چند اقدام خانگی سالم برای کاهش وزن

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
در حال گرفتن اطلاعات...
سفارش کالا و خدمات زیبایی
در حال گرفتن اطلاعات...
در حال گرفتن اطلاعات...
نظر خود را ثبت کنید