تولید کننده پارافین و فوتس اویل

بزرگنمایی
دسته: خواندنی های روز تاریخ نگارش: ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۳
5
تعداد رای‌دهندگان: 228

در ادامه این بخش با ما همراه باشید تا اطلاعات خوبی در رابطه با انواع پارافین ، محصولات پارافینی و فوتس اویل کسب کنید و با بهترین تولید کننده پارافین و فوتس اویل و محصولات پلیمری آشنا شوید .

تولید کننده پارافین و فوتس اویل

پارافین (Paraffin) ماده ای جامد ، بی رنگ و نرمی است که از نفت ، زغال سنگ یا شیل نفتی به دست می آید که از مخلوطی از مولکول های هیدروکربن حاوی بین بیست تا چهل اتم کربن تشکیل شده است . پارافین در دمای اتاق جامد است و در دمای بالای 37 درجه سانتیگراد (99 درجه فارنهایت) ، شروع به ذوب شدن می کند و نقطه جوش آن بالای 370 درجه سانتیگراد (698 درجه فارنهایت) است .  به طور کلی ، پارافین به دو شکل مایع و جامد یا ژله ای یافت می ‌شود که نوع ژله ای و جامد آن برای تولید انواع شمع کاربرد دارد و از نوع مایع آن ، برای مصارف صنعتی استفاده می ‌شود .

جالب است بدانید که موم پارافین برای اولین بار توسط کارل رایشنباخ (Carl Reichenbach) در آلمان در سال 1830 ایجاد شد و پیشرفت بزرگی در فناوری شمع‌ سازی ایجاد کرد ، زیرا تمیزتر و قابل اطمینان‌ تر از شمع ‌های پیه می ‌سوخت و تولید آن ارزان‌تر بود .  در ادامه این بخش با ما همراه باشید تا اطلاعات خوبی در رابطه با انواع پارافین ، محصولات پارافینی و فوتس اویل کسب کنید و با بهترین تولید کننده پارافین و فوتس اویل و محصولات پلیمری آشنا شوید .

 

آشنایی با انواع پارافین

 

1. پارافین جامد

نوع ژله ‌ای و جامد پارافین از گذشته تا به امروز ، بیش از هر کار دیگری برای تولید انواع شمع مورد استفاده قرار گرفته است . البته هر چه در طول زمان جلوتر آمده ‌ایم بر کاربردهای دیگر پارافین افزوده شده است . پارافین جامد را در حالت کلی می‌ توان به چهار دسته‌ پارافین خوراکی (برای سهولت عکس‌برداری توسط اشعه‌ی ایکس از اعضای داخلی بدن) ، پارافین بهداشتی (ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی ، پمادها و کرم‌ های مختلف) ، پارافین صنعتی (به عنوان روانکار و برای کاهش اصطکاک میان سطوح متحرک) و  پارافین جامد گرانول (مورد استفاده در صنعت به ویژه در صنعت لاستیک سازی) دسته ‌بندی کرد . در این میان بسیاری از ما در طول زندگی خود با موارد متعددی از هر سه گونه‌ای که به آن اشاره شد رو به رو هستیم . مواردی که گاه حتی شاید خود ما هم ندانیم به عنوان گونه ‌ای از پارافین شناخته می‌ شوند .

 

 

2. پارافین مایع

پارفین مایع ، در واقع نوعی روغن معدنی با تصفیه بسیار بالاست و دارای رنگ سفید و شفاف بوده که در لوازم آرایشی و پزشکی کاربرد بسیار زیادی دارد . پارافین مایع معمولا در دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد به جوش می ‌آید و در دمای 265 درجه ‌ی سانتیگراد تبخیر می ‌شود .

به طور کلی ، پارافین مایع به دو شکل تولید می شود . یک شکل از پارافین مایع در واقع نفت سفید بسیار تصفیه شده است که به عنوان سوخت استفاده می شود و شکل دیگر ان ، روغن معدنی بسیار تصفیه شده ای است که در تولید موارد آرایشی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد .

 

 

فوتس اویل چیست ؟

مانده موم یا فوتس ‌اویل به عنوان محصول جانبی فرایند تولید پارافین جامد است که در این محصول مقدار زیادی روغن و اسیدهای چرب وجود دارد . مانده موم در جریان خارج‌ سازی روغن از اسلاک واکس یا از مشتق شدن در جریان تولید پارافین نیمه تصفیه شده به دست می‌آید . این محصول در دمای معمولی ، بسته به درصد روغن ، به صورت مایع یا نیمه جامد یافت می شود و از موارد مصرف این محصول میتوان به کبریت سازی ، پولیش ، کفش سازی و برزنت سازی اشاره کرد . محصولات فوتس اویل در بشکه های آهنی و به صورت فله ای به فروش میرسند.

 

 

اسلک وکس چیست ؟

اسلک وکس ماده ای است جامد و در طیف رنگی زرد تا کرم روشن ، که از ترکیب وکس و روغن که ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧﺒﻲ ﭘﺎﻻﻳﺸﮕﺎه های ﺗﻮﻟﻴﺪ روﻏﻦ ﻣﻮﺗﻮر هستند تولید می شود و ﻣﺎده اوﻟﻴﻪ برای ﺗﻮﻟﻴﺪ ﭘﺎراﻓﻴﻦ محسوب می شود .

به طور کلی ، در فرآیند تولید پارافین ، اسلک وکس به عنوان خوراک وارد سیستم تولید شده و پس از انجام فرایند هایی مانند روغن گیری و رنگ زدایی به محصول نهایی ، یعنی پارافین وکس تبدیل می شود . روغن تولید شده در این فرایند نیز به محصول دیگری به نام فوتس اویل تبدیل می شود که این محصول همانطورکه در بالا اشاره شد ، کاربرد صنعتی دارد .

 

 

معرفی بهترین تولید کننده پارفین ، فوتس اویل و محصولات پلیمری در ایران

شرکت آریا پلیمر نیکان با سابقه ای در حدود 20 سال در زمینه تولید اسلک وکس ، پارافین جامد و مایع ، انواع سوخت  و محصولات پلیمری مشغول به فعالیت بوده و با دانش و تکنولوژی روز نسبت به تکمیل سبد تولید خود در سالهای اخیر نموده است و سهم قابل توجهی از بازار را در اختیار خود دارد .

چنانچه مایل به ثبت سفارش یا دریافت مشاوره درباره این محصولات هستید ، با کارشناسان شرکت آریا پلیمر تماس بگیرید و اطلاعات خوبی در این زمینه دریافت نمایید .

اطلاعات دفتر مرکزی :

شماره تماس : 02188361637

ایمیل : info@aryapolymer

آدرس : تهران ، شهرک غرب ، بلوار دادمان ، تقاطع فلامک ، پلاک  64، طبقه 2

وب سایت : http://aryapolymer.com/

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.
ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
در حال گرفتن اطلاعات...
در حال گرفتن اطلاعات...
تازه‌های اینستاگرام
اینستاگرام بساز و بچین
نظر خود را ثبت کنید